Die plaaslike missionêre gemeente in transformasie - met besondere verwysing na die kleingroep as voertuig vir die bevordering van koinonia (Afrikaans) - Kritzinger, J.J. (Johan Jakob) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Theology))--University of Pretoria, 2006.