Die invloed van religieuse en kulturele diversiteit op morele orientasie in die huidige Suid-Afrikaanse samelewing : ‘n uitdaging vir die Kerk - De Villiers, D.E. (Dawid Etienne) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.