Die aanspreeklikheid van die skoolhoof as professionele bestuurder van onderwysstudente in openbare primêre skole - Joubert, Hendrika J. (Rika) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2011.