'n Analise van die sosiale waardes in die leefwêreld van Klemens van Aleksandrië soos vergestalt in sy Paidagogos (Afrikaans) - Stander, Hennie (Hendrik Frederik), 1953- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DLitt (Greek))--University of Pretoria, 2008.