Die invloed van spelterapie deur middel van gestaltgroepwerk op die skolastiese prestasie van kinders met leerprobleme : 'n maatsaplikewerkperspektief [Afrikaans] - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Play Therapy))--University of Pretoria, 2008.