Identiteit en homoseksualiteit : die soeke na aanvaarding binne 'n Christelike geloofsgemeenskap (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.