Metakognisie, intrinsieke prestasiemotivering en kritiese denke as korrelate van akademiese sukses onder eerstejaar-sielkundestudente (Afrikaans) - Schoeman, J.B. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Psychology))--University of Pretoria, 2007.