Riglyne vir 'n akademiese ontwikkelingsprogram vir die fakulteit ekonomiese wetenskappe aan die Technikon Pretoria (Afrikaans) - Du Toit, Pieter Hertzog (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2007.