’n Teologies-empiriese ondersoek na die rol wat gemeentebou in die beplanning en oprigting van kerkkomplekse binne die Nederduitsch Hervormde Kerk Van Afrika die afgelope tien jaar gespeel het (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.