’n Teologies-empiriese evaluering van ’n kerkgebouprojek as ‘n bediening van gemeentebou : ’n praktykmodel vir die Nederduitsch Hervormde Kerk van Afrika (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2008.