Gereformeerd wees in die NGSK /VGK (1976-2005): ‘n Kerkhistoriese en Outobiografiese verhaal (Afrikaans) - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MDiv (Church History))--University of Pretoria, 2007.