Die verhale van kinders wat seksuele misbruik oorleef het : ‘n Pastoraal-narratiewe ondersoek (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.