Gehoorgestremdheid by jong kinders : ouers se inisiële behoeftes vir inligting en ondersteuning (Afrikaans) - Venter, Nellie (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M(Communication Pathology))--University of Pretoria, 2005.