‘n Ondersoek na ‘n gemeenskapsgebaseerde kurrikulum om die indiensneembaarheid van matrikulante te verhoog (Afrikaans) - Fraser, William John (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2011.