Aspekte van die kiemingsgedrag en fynstruktuur van Encephalartos-stuifmeel (Afrikaans) - Robbertse, P.J. (Petrus Johannes), 1932- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Botany))--University of Pretoria, 2006.