Die Christologie van die eerste testament met spesifieke verwysing na die Psalms : ‘n praktiese toespitsing op Psalm 110 (Afrikaans) - Human, Dirk J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MTh (Old Testament Studies))--University of Pretoria, 2008.