‘n Teologiese besinning van die transformasieproses in die meerdere vergadering van die Nederduitse Gereformeerde Kerk (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MTh (Practical Theology))--University of Pretoria, 2008.