'n Sistemiese konstruksie van die gesinsdinamika van die laerskoolkind wat dwelmmiddels gebruik (Afrikaans) - Spies, Gloudien M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Research))--University of Pretoria, 2008.