’n Ondersoek na die rol, kennis en houding van bevelvoerders in die Suid-Afrikaanse Polisiediens (SAPD) ten opsigte van die werknemerhulpprogram (WHP) in area Wes-metropool (Afrikaans) - Taute, Florinda M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Employee Assistance Programme))--University of Pretoria, 2008.