Die verhouding tussen die beheerliggaam van ‘n openbare skool en die onderwysowerhede, met spesifieke verwysing na die dualisitiese rol van die skoolhoof (Afrikaans) - Van der Linde, Anton (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2013.