'n Teoretiese model vir die toepassing van self-gereguleerde leer met metakognitiewe betrokkenheid as 'n tweede-orde proses (Afrikaans) - Schoeman, J.B. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Psychology))--University of Pretoria, 2007.