Wapenbeheer en ontwapening na die Koue Oorlog, met spesifieke verwysing na Afrika en Suid-Afrika (Afrikaans) - Hough, Mike (Michael) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (International Politics))--University of Pretoria, 2006.