Leiers wat dien en bédien. ‘n Eksegetiese ondersoek na leierskap in die Pauliniese briewe (Afrikaans) - Joubert, Stephan Jacobus, 1958- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (New Testament Studies))--University of Pretoria, 2002.