Fasilitering van ‘n bate-gebaseerde benadering ter bevordering van leerders se psigososiale ontwikkeling in ‘n nywerheidskool (Afrikaans) - Prinsloo, Heila M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2009.