Die invloed van stres op die gehalte van werklewe en die effektiwiteit van ‘n ‘stresbeheerprogram’ aan ‘n tersiêre opleidingsinstelling (Afrikaans) - Terblanche, Lourie (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2009.