Die invloed van ‘n kommunikasiegerigte opleidingswerkswinkel op die interaksie tussen verpleegpersoneel en persone met Alzheimer-Siekte (AS) in ‘n versorgingseenheid (Afrikaans) - Guy, Odette (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M(Communication Pathology))--University of Pretoria, 2007.