Die gebruik van die pastor pastorum in die pastorale versorging van die predikante van die Nederduitse Gereformeerde Kerk (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2008.