'n Praktiese teologiese ondersoek na spiritualiteitstipes in eredienste in die Ring van die Paarl(Afrikaans) - Clasen, F.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Theology))--University of Pretoria, 2006.