Die lewe en werk van ds Kálmán Papp II (geb 1924), met verwysing na die Hongaarse agtergrond, die Nederlandse periode en die Suid-Afrikaanse periode (Afrikaans) - Labuschagne, F.J.W.J. (Frederick Johannes Willem Jacobus) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.