Die werksaamhede van die amptenare belas met die administrasie van naturellesake in die Zuid-Afrikaansche Republiek tot 1877 (Afrikaans) - Malan, Jacques (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (History))--University of Pretoria, 2008.