Kreatiewe prediking : kreatiwiteit in diens van die Heilige Gees in die ingewing van die preek (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2011.