Mens-Dierinteraksie as selfstandige studieveld: 'n multidissiplinêre uitdaging. (Afrikaans) - Odendaal, Johannes, 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (DPhil (Social Work))--University of Pretoria, 2004.