ŉ Prakties-teologiese ondersoek na die invloed van die liturg se MBTI® - persoonlikheidstyl op die voorbereiding, inkleding en aanbieding van ŉ erediens (Afrikaans) - Clasen, F.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Theology))--University of Pretoria, 2006.