Die ontwikkeling van diensbare leierskap in ‘n post-moderne geloofsgemeenskap : ‘n prakties-teologiese ondersoek van Suid-Afrikaanse immigrante in Brisbane, Australië (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.