Lang Lang, sy model Vladimir Horowitz, en die klassieke pianis in die postmoderne wêreld (Afrikaans) - Van der Mescht, Heinrich Hermann (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 2011.