Die invloed van die Internet op die integrasie van rekenaars by ’n laerskool in ’n lae sosio-ekonomiese gemeenskap in Suid-Afrika (Afrikaans) - Miller, Pamela Ann (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Computer-Integrated Education))--University of Pretoria, 2008.