'n Dowwe spieël? 'n Kerkhistoriese ondersoek na die resente stand van die Nederduitse Gereformeerde Kerk, 1990-2006 - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Theology))--University of Pretoria, 2008.