Die verkryging van kapitaal in die Suid-Afrikaanse maatskappyereg met spesifieke verwysing na die aanbod van aandele aan die publiek - Botha, D.H. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (LLD)--University of Pretoria, 1987.