Intellektuele kapitaal as kriteria vir kredietevaluering van kommersiële kliënte in die Suid-Afrikaanse Bankwese(Afrikaans) - Ehlers, Marthinus Bredell (University of Pretoria, 2013)
Thesis (MCom)--University of Pretoria, 2003.