Toepassingsmoontlikhede van rekenaargesteunde onderwys met milieubenadeelde leerders in wiskunde in die senior primêre fase (Afrikaans) - Cronje, Johannes Christoffel (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Computer Aided Education))--University of Pretoria, 2007.