Die wisselwerking tussen skryfkuns en beeldende kuns : 'n ondersoek na beeldliteratuur geinspireer deur skilderye van Pieter Bruegel De Oude (Afrikaans) - Roodt, P.H. (Pieter Hendrik) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DLitt (Afrikaans))--University of Pretoria, 2005.