Reaksie van die swart politieke organisasies in Suid-Afrika op die arbeidswetgewing van die Pakt-regering, 1924-1929 (Afrikaans) - Grobler, John Edward Holloway (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2009.