Die groei van hoop na mastektomie : 'n Narratiewe, pastoraal-gesinsterapeutiese studie (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Pastoral Family Therapy))--University of Pretoria, 2005.