Die Heilige Gees as kosmies-eskatologiese gawe : 'n eksegeties-dogmatiese studie (Afrikaans) - Heyns, J.A. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Systematic Theology))--University of Pretoria, 2007.