Die aanvangsjare van die Nederduitse Gereformeerde Gemeente van Utrecht en kerklike verskeurheid (Afrikaans) - Van der Merwe, J.M. (Johan Matthys) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MTh(Theol))--University of Pretoria, 2010.