Die Britse owerheid en die burgerlike bevolking van Heidelberg, Transvaal, gedurende die Anglo-Boereoorlog (Afrikaans) - Grobler, John Edward Holloway (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (History))--University of Pretoria, 2008.