Menslike hulpbronontwikkeling as bestuursopgawe van die bestuurspan aan onderwyskolleges in die RSA (Afrikaans) - Calitz, L.P. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Education Management))--University of Pretoria, 2007.