Fasilitering van emosionele intelligensie by leerders met verbale leergestremdhede (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2008.