Satire, spraakvryheid, sensuur en siviele aanspreeklikheid en portretjie en ander verhale (Afrikaans) - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.