Onderhandeling van swart identiteit binne ‘n wit skoolkonteks : kritiese toepassing van emosionele intelligensie tydens terapeutiese intervensie (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psycholgy))--University of Pretoria, 2008.